Reserveren

Beste gast,

Bedankt dat u wilt reserveren bij Lunchcafe Juuls. In de komende periode mogen wij van de overheid alleen gasten in ons lunchcafé ontvangen die gereserveerd hebben. Voor het terras is het niet mogelijk een reservering te maken.

Wij hebben de dag in 3 tijdsvakken verdeelt om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen en aan de richtlijnen van het RIVM te kunnen voldoen. U kunt uiteraard uw eigen aankomsttijd kiezen, als deze maar binnen de tijdsvakken valt. U kunt dit dan aangeven in ‘eventuele opmerkingen’.

Als u reserveert voor 3 personen of meer, dan kan dit alleen indien u een gezamenlijk huishouden vormt. Reserveert u voor dezelfde dag, wilt u dit dan telefonisch (0182-338337) doen?

  Uw naam

  Uw e-mail

  Uw telefoonnummer

  Aantal personen

  Reserveringsoptie
  Shift 1 tussen 9.00-11.30Shift 2 tussen 11.30-13.00Shift 3: tussen 13.00-17.00

  Soort bezoek
  DrinkenLunchHigh tea

  Kies een datum (zondag gesloten)

  Eventuele opmerkingen

  Ik verklaar geen corona-symptomen te hebben. Bij reservering van 3 mensen of meer verklaar ik dat wij uit één huishouden komen.

  Reservering voor zelfde dag?
  Graag telefonisch doorgeven! 0182-338337

  Geniet bij Lunchcafé Juuls ook van een heerlijke High Tea…
  Menukaart

  Bekijk hier al onze gerechten, van Landbrood tot salade en van Snack tot Gebak. Uiteraard kunt u ook genieten van een kopje koffie of thee.

  High Tea

  Geniet bij Lunchcafé Juuls van een heerlijke high tea met een variatie aan zoete en hartige gerechten. U kunt denken aan cheesecake, carrot cake, appeltaart, muffin, chocolaatjes, sandwiches en hartige taart. Dit wordt geserveerd met onbeperkt thee. | Meer informatie

  Bekijk kaart