Gastenboek

Laat hieronder een bericht achter in ons gastenboek…

46 Comments
 1. Hallo Senita en Kim,.

  We hebben inmiddels contact gehad via de mail. We hebben op dit moment geen plek voor een maatschappelijk stage. Succes met het zoeken naar een leuke plek!

  Vriendelijke groeten, Team Juuls

  Beantwoorden
  1
 2. Lunch cadeau!
  Lieve mensen, Volgende week zaterdag kom ik met een vriendinnengroep bij jullie lunchen. Het is een cadeau voor mijn 50e verjaardag! Dat is wel een heel orgineel cadeau. Wij kennen elkaar al bijna 23 jaar! Inmiddels woon ik alweer 10 jaar in Leeuwarden, maar kom nog graag in Gouda. Tot dan!

  Beantwoorden
  2
 3. heerlijk geluncht
  lieve allemaal,net heerlijk gelunchd met mijn zus 2 heerlijke broodjes,op,alles prima,ga zo door,dikke pluim,bedankt!

  Beantwoorden
  3
 4. lieve mensen,

  gisteren onverwacht aangenaam verast

  zijn het luch cafe binnen gegaan,en hebben genoten van begin tot eind

  wat een gezelligheid,en wat een super toffe bediening

  lekker broodje op ,en de eigenaaresse nam uitgebreid de tijd om om ons wat wegwijs te maken in gouda waar we nog nooit geweest waren,wat een toptent en wat een top mensen!!we komen heel snel terug,dat staat vast

  liefs ineke en thomas
  (gisteren 8 juni bij jullie geweest)

  Beantwoorden
  4
 5. Hallo allemaal,

  Ik wil jullie allemaal bedanken voor het fijne afscheid dat ik bij jullie vierde met collega’s.Fijne drankjes en hapjes. We werden goed verzorgd.Ik zal veel reclame voor jullie maken, het was geweldig.Ook nog een mooie roos gekregen van jullie.|Dank jullie wel allemaal en veel succes verder.

  Tiny de Wit

  Beantwoorden
  5
 6. High Tea…
  Mijn verjaardag vierde ik met 20 gasten bij Juuls. De high tea was in 1 woord fantastisch. Erg goed verzorgd en ruim voldoende. Super dat wat over was meegenomen mocht worden door de gasten naar hus. Ook complimenten aan de bediening. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Een echte aanrader!!

  Beantwoorden
  6
 7. High Tea!
  Zaterdag 11 mei vierde ik mijn 60ste verjaardag bij Juuls met een High Tea. Er waren 45 gasten. Het was geweldig goed verzorgd! Er was heel veel lekkers en de bediening was super relaxt Een verjaardag om nooit meer te vergeten. Dank je wel Juuls! Petje af!

  Beantwoorden
  7
 8. Het enthousiasme en de vrolijkdheid waarmee wij geholpen zijn maakt onze dag helemaal goed. En dan die heerlijke koffie en appeltaart, super. In de volgende school vakantie komen wij broodjes proeven, hebben er nu al zin in! Miranda&Laura&Fleur&Josefien&Conny.

  Beantwoorden
  8
 9. Gisteren hebben we een geweldige dag gehad in het mooie Gouda. We hadden een tip gekregen dat we zeker bij lunchecafe Juuls lang moesten gaan. Zo gezegd, zo gedaan! We hadden beide capucino en een broodje met gerookte zalm besteld. En al gauw kwam een vriendelijk meisje vol enthousiasme onze bestelling serveren. Later kwam ze nog eens vragen of alles naar wens was. De dressing die ze over de slagarnering hadden gedaan verkochten zo ook in leuke potjes. Deze vonden wij zo lekker dat we een potje voor thuis hebben gekocht. Wij komen graag nog eens terug! Heel veel succes. Groetjes vanuit het zuiden van, Paul en Wilma

  Beantwoorden
  9
 10. Gisteren hebben we heerlijk gegeten bij jullie. Met oma, mama en de (klein)kinderen. Voor iedereen hebben jullie wel wat lekkers. Ook is het fijn dat de kleintjes bij jullie even kunnen spelen.

  De bediening was ook heel goed. Complimenten! Smile

  We komen zeker terug!

  Beantwoorden
  10

Geef een reactie